Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten


Kan hända jag är känslig o skör
men jag är ingen kärleks amatör

Kanske fick du mitt blod att koka
Jag insåg allt för sent att det var
inte mitt hjärta du ville erövra

Du smickrade mig med ett inövat
manus

Du sa dig vara ett kap o stod där
med ditt lejongap redo att sluka

Jag hör tydligt hur du ryter o även
för mig skryter men jag ser nu
igenom hur din manlighet tryter

När du alkoholen i dig känner
Bjuder du på varma kärleks-
bränder

Men när nu ruset går ur tar
en inbillad kärleks saga slut.

Rozsi..




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-23 20:31



Bookmark and Share


  Maria T
Tråkigt med alkohol
2014-01-02

  Carl Mikael Fäldt
Smärtsamt tackvärd text!
2014-01-01

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!

Ja gillar särskilt:

Kan hända jag är känslig o skör
men jag är ingen kärleks amatör
2013-12-27

  Lars Hedlin
Känsla som berör! kram
2013-12-25

  Anya VIP
En text som griper tag och jag ser insikt mellan raderna. En insikt som kanske smärtar, så som all insikt ofta gör. Bra!
2013-12-24

    ej medlem längre
Texten är kanonbra!
2013-12-24

    ej medlem längre
Så smärtsamt för dig vännen!Du är värd den bästa!Du fick smolk i bägaren, skölj ur skiten och lämna tillbaka den till ägaren!Kram!
2013-12-24

  SatansSon VIP
bra textat.
2013-12-24

    ej medlem längre
berörande...
2013-12-23

    ej medlem längre
så jäkla trist men ack så bra skrivet..
2013-12-23

  agneta pichler
ja du..

så brukligt
så vanligt
bland herrarna i hagen..

bra skrivet Rozsi
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs