Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda valde

alla vilda alla valda
välja vraka virka
jag ett mönster
du en nål

vilda valde villervalla
verka varken eller
jag piñata
du slog hål




Fri vers av MMo
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-27 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo