Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är starkt

Kära liv, tack att jag åter
kan öppna mina ögon
och skåda ljus från himmelen
nattens mörker har passerat
och jag lyssnar in mina möjligheter
ser hoppets brinnande låga
greppar det och låter min själ
föras vidare genom livets osäkra dar






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-27 13:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Med Herren vandrar jag trygg.
2014-01-11

    snöö
Tänk att få vakna så här tacksam varje dag! Fina ord.
2013-12-30

  monka
En läsa om och om igen dikt. Tycker mycket om!
2013-12-27

    ej medlem längre
Sårbart, starkt o hoppfullt skrivet..
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP