Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen av


Det var det jag tänkte..

Sentimental, säkert ej oskyldig!

Fan jag låser mig in i mitt örons mussla

& blir den siste fiskaren..

------------------------------

Ni som inte fattar, så jag stänger in mig i mitt bås

& slutar skriva här, jag är en sensibel varelse & lite dum i huvudet

Som vi alla..

Det regnar ute, jag låter dropparna droppa

Vill jag dö är det bara att gå ut och sova, nej,

Jag vill hellre vakna..

Ringde min gamla faster..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-27 22:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
sluta inte. jag tycker du behövs här. jag är kvar till slutet av maj minst. gott nytt år.
2013-12-30

  Lars Hedlin
JA ibland behöver man välbehövda pauser..Ses när du får inspiration igen;) kram
2013-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Pauser är bra om de leder till något bättre...lycka till vad du än tar dej för...hoppas höra av dej senare..
2013-12-28

  Federico Romano
i bland måste man ta en paus och det är svårt..
2013-12-28

    ej medlem längre
Va? Ska du sluta skriva? Lycka till..
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano