Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture: the creation of Adam, by Michelangelo


Dina Händer

 

Dina händer

De formar sig så skönt 

kring mina

Som passar så väl in i dina

I en handfamn

där jag lugnt kan vila

I värme, len, fast, mjuk

Som att komma hem i hamn

Som om man varit där här förut

 

Om framtid kan nog ej någon någonsin väl sia 

Kanhända hamnar man i längtad famn till slut

Och något kan få börja spira

Vårdat av vänlig väsens vilja

Till att sträva i gemensam tro och kärlek 

Hoppet ledde vägen hit,

och dit

Nu är vi framme

 

Så, nu börjar då vår resa

På räls, i luft, i vatten

upp och nedför trappor, berg,

och över broar

 

Tacksam jag med dig nu vandrar

 

Äntligen

 

Älsklingen !




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 756 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-12-28 00:08



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Fint skrivet!
2014-01-21

  Bibbi VIP
Tycker om.
2014-01-19

  Eliza-69
Så vacker o härlig text
2014-01-15

  Samuel E. Rajeus VIP
Jag också lyckönskar :)
2014-01-10

  Lena Själsöga Keijser

underbart vackert
andas denna mening
2014-01-05

  Teresia Ridell
Så varmt, mysigt, hoppfullt och härligt !!
2014-01-02

    Birgersdotter VIP
Fint
2014-01-02

    tramp
fint :-)
2013-12-28

    ej medlem längre
Vackert, så vackert!
2013-12-28

  Rozsi.kovacs

en vacker kärlek som andas
där du med kärleken får vandra
2013-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i din text...
2013-12-28

  Palett
Så härlig glad text !
2013-12-28

  Heikki Hellman
Sympatiskt diktat. Er början syns lyckosam. Jag lyckönskar!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)