Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sviker aldrig dig

Mitt älskade barn
jag finns för dig
vad som än händer
så har du mig

Stark är banden
mellan oss två
jag vill dig det bästa
det kan du förstå

Mitt älskade barn
min skatt på jord
du betyder så mycket
det finns inga ord






mare














Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-29 00:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berörande fint.
2014-01-11

  lisalajsa VIP
Vacker beskrivning av kärleken mellan mor och barn.
2014-01-06

  Alva Johnsson VIP
Fin moderskärlek
2014-01-03

  Rozsi.kovacs

så vacker är din kärlek
2014-01-03

  axveronika
Jo, du hade ju visst väldigt fina ord!
2014-01-03

  Katinka VIP
Väldigt fin. (och med risk för näthat) det finns inget så starkt som moderskärleken.
2014-01-02

  Dito VIP
fin och rytmisk:)
2014-01-01

  Angel of love
Äkta stark kärlek.
2014-01-01

  Dandelion
Låter bra...
2013-12-29

  queenia
så kärleksfull, och fylld med kraft. <3
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP