Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit ingår inte i diagnosen

Hur ska jag våga stå kvar
om du kommer för nära
När allt jag har kan mätas
i säkerhetsavstånd

Dörrhandtaget: två meter
Din knutna hand: tre centimeter
Mitt personlarm: fem millimeter

Jag gömmer mig bakom
medvetna rörelser,
förklädd förtrolighet

Lägger ena benet över det andra och uppvisar:
avslappnad säkerhet
En roll jag kan spela,
näst intill perfekt

För dig,
för vem som helst
som försöker komma närmare
än jag står ut med




Fri vers (Fri form) av Sara Boström
Läst 389 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-29 17:50



Bookmark and Share


    J. Herward
Gripande.
2014-01-03

    ej medlem längre
Starkt, öppet, äkta, ärligt - och framför allt mycket mänskligt.
2014-01-03

    ej medlem längre
För att du har inget att förlora. Jag älskat dig oavsett hur svart din själ må vara
2013-12-30

  Kim VIP
Ja ibland gör det ont att vara ärlig mot sig själv...
2013-12-29

    ej medlem längre
Oj den kändes! Bra formulerat.
2013-12-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
bravo i € Det är framtidens bluff läkarare konsulterar genom pansarfönster på tusen mille avstånd.
2013-12-29

  Rozsi.kovacs

Gillar din text bravo
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström