Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30-12-2013 Inför alla nya årens kval.


Än en gång står vi redo

Här står jag. På branten till allt nytt. Denna svindlande tanke. Tårarna rinner ut i havens alla stormar, som stillar den ovarsammaste behandling. Jag vände mig om för länge sedan med mitt hjärta, där tårarna fuktade alltet.

Nu sover den brinnande förväntan för tvåtusenfjortonde gången. Ivrig att väckas i tid. Så höj ditt horn över glädjeropen och stöt i basunen! För nu nalkas framtiden igen.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 824 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 21:14



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Precis som Anoo, så hör jag också det där tvetydiga - det är både hoppfullt och mörkt om vartannat. Starkt innehåll och verkligen starkt att hålla ihop de två skilda polerna. Bravo!!
2013-12-31

  Anoo Niskanen VIP
Mycket kan läsas in mellan raderna och jag uppskattar det tankeväckande tvetydiga.
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP