Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du & jag fick det finaste i livet

Så ofta tänker jag på Dig
hur vi möttes på livets väg
mina resväskor var fullpackade
biljetten till mitt hemland köpt
en vecka kvar i Amerika
sen dök du plötsligt bara upp
på en avskedsfest för just mig
våra blickar möttes ganska snabbt
dina varma bruna in i mina blåa
det var kärlek vid första ögonkastet
jag var fångad i din varma famn
sen seglade vi tillsammans i hamn
många äventyr hann vi med
innan du lämnade jorden & seglade
vidare ensam till annan strand
mot ljusets strålande rand
det finaste vi fick ihop
finns kvar här hos mig
våra två gåvor av guld
Daniel & Melissa
vi älskar Dig
kärlekens låga
brinner ännu
i våra hjärtan!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-12 12:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin hyllning!
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP