Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan som ett avskedsbrev

 

Persiennerna ältar sina snaror- inte en gnutta ljus
regnet har sällat sig till gråten 
vintern som vädergudarna glömde
rinner över-

I väntan på snön

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-03 16:42



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Japp, precis så var det!
2014-04-05

  Lena Själsöga Keijser
ja

det ljuset
har vi behov av
2014-01-05

  Miss M
Vacker poesi! Vi väntar tålmodigt...
2014-01-05

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skaldat!!
2014-01-05

  Lars Hedlin
Känslan djup och stark i denna!
2014-01-04

  ULJO
Berörs djupt av denna text
2014-01-03

  aol
verkligen så fint berörande skaldat vännen,
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren