Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor


Att få sticka in näsan
bland dina mjuka lockar
som pryder ditt huvud
och insupa varenda molekyl
som innehåller just din underbara doft
är något jag kan längta efter

Att bara få känna värmen
från din kropp
och att få känna dina fingrar
som nyfiket utforskar min kropp
är något jag inte kan leva utan

Att få stå helt öppen inför dig
Känna hur benen skakar av osäkerhet
men samtidigt veta att dina trygga armar
fångar mig om jag tappar kontrollen

Tanken på att du kanske just i detta nu
låter tankarna besöka mig
får mig att le generat

Jag lyfter blicken mot solen
blundar
njuter

Nu kan jag möta livet
med ett leende




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-03-15 21:50



Bookmark and Share


  Arte
riktigt skönt!, fint me vår :)
2006-03-17

  sorgsen
Du har en sådan otrolig glädje i varje ord

Lyckliga värld som bemöts av ditt vackra blänk
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt