Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräks

 

Dom bröstar upp sig och sitt förskönande 
tjattrar tills perspektiven ruttnat ihop av resignation 
idisslar sen; den uppgivna tystnaden omsorgsfullt 

Spyr så upp alltihop 
fast med större skruv
varje gång och -

dom kallar det politik

 




Övriga genrer (Satir) av Carola Zettergren
Läst 751 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-05 00:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ilsken klokskap.
2014-01-06

  Eva Langrath VIP
Klockren analys
2014-01-05

  Lars Hedlin
JA lovar till höger och vänster...vilka blir vinnarna i deras spel!?
2014-01-05

    Maria Malm
Jösses, så väl infångat i ord!
2014-01-05

  ULJO
Bra skriftat om det mest opålitliga man kan tänka sig
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren