Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är kärlek

På duschens blöta golv flyter en hinna av tjockt blod
Snälla, låt mig gå sönder totalt ikväll
Varför kippar man efter andetag man ändå inte vill ha?
Finns det ingen kärlek som Miles för Alaska, eller som den mellan
Julia och Romeo?




Fri vers av juliamaria
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-03 21:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ren äkta genuin ovillkorlig dyrkandes älskandes åtråendes lojal trogen kärlek

är vad du är värd.

plus allt du vill
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria