Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturskymning




Bak knuten vilar slottet
Dimhöljt och evigt och utan nåd
Allt ljumt som lojt där lika
Vad minner mer om kraft och dåd


Så skapat sanktioneras
Nästa röst i samma tonart stämd
Med ordet lagt i börsen
En konst köpslagen och förutbestämd


Om du vantrivs i kulturen
Sjung ändå högt det kulturellas lov
Hör det rungar ifrån slottet
Där brackrebell och medelmåtta håller hov





Bunden vers av sundino
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-01-04 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino