Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller fritt

Gamla och nya vänner

kantar väggarna

på min väg ner

i ett stort svart hål

någon räcker ut

en hjälpande hand

slinter

faller

fortare

allt mörkare

ljuset ovan

tappar

i intensitet

kallt

faller

mot

avgrunden

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-04 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver