Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns så....



De här är inget löfte

det här är något jag vet skall hända

jag blir klar med mina mål

jag ger allt och kommer att fixa det.

Jag är ingen vilsen själ längre

jag har ju klarat av värre saker

nu blir det tufft ett tag till

och sen börjar det ljuva fina livet

det känns så

jag vet

nu är det bara att

ta emot det

med öppna händer

och

lova att man aldrig släpper




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 15:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skönt att veta att allt det goda kommer till en ;) kram
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino