Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BLOCKBLOCKBLOCK


Deltagaren

Linjerna i delta.

Eld-triangelns förförande guldsken

den vises svarta ben

och alkemistens insikter i timme sen.

IT-varelser.

Kringvandrande med gyllne chip.

Globala positioner

liggande tättslutande mot varandets ström

som en apokalyptisk orgie.



Ett tyst instämmande i fascismen.

Röd utanpå men svart inuti.

Ros i handen och järnek på axeln.

Jag ser in i dig.

Viskar i ditt öra.

Du är slut.

Och du måste börja.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 511 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-06 01:07



Bookmark and Share


  axveronika
Spännande mystisk som eldtriangeln. Obehag och dold makt ligger och lurar
2014-01-11

  Freddy Eastling
Älskar den här formen på dikter och du behärskar den mästerligt.
2014-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Som med ångest, ett virrvarr av jobbiga känslor som motsäger varandra. Man måste sjunka längst ner i brunnen och nå botten. Sedan finns det bara en väg kvar. Upp igen.
2014-01-06

  Nanna X
så sant, ibland måste man ta slut för att kunna börja på nytt!
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen