Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag slutar tänka på döden


underdrift.

Jag ljuger lite säger att allt är okej med mig nu.
Du säger att jag ser lite nedstämd ut.
Jag skriker inombords.
Jag är inte lite nedstämd.
Det är som att säga att Påven är lite katolik.




Fri vers (Fri form) av Lilla kråkan
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 01:14



Bookmark and Share


  axveronika
Så bra skaldat!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan