Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR

Varför ska du komma och fucka upp min tillvaro igen?
Nu när jag äntligen känner mig hel.
Jag var tvungen att acceptera att du inte valde mig
att det var andra som var viktigare än det vi hade tillsammans.
Jag inte bara accepterade ditt beslut
jag höjde dig till skyarna för det
trots att du krossade mig fullständigt.
Men nu kommer du tillbaka.
Säger att du gjorde ett misstag att du älskar mig.
Du har ingen rätt längre att säga så där när jag nästan har kommit över dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Lilla kråkan
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-04 09:35



Bookmark and Share


  petter rost
Låter som Sagan om den förkrympta manliga Fåfängan. Kör skiten på porten! Ett gott råd från en - man.
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan