Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man får inte..

Man får inte tänka på döden.
Vi som har det så trevligt.
Man ska aldrig bråka i hallen
för då kan grannarna höra.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-11 00:28



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Nätt och lätt och skir och allvarligt allvarstyngd. Enkelt och rent. Gillar ditt språk och ton. Din precis-het.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan