Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

Min pappa brukade slå min bror
och det enda jag kunde tänka på
var hur skönt det var
att det var
han som fick stryk och inte jag.
Vad kan man göra?
När det blir normalt att somna till skrik,bråk och hårda ord.
Hur ska man tänka?
När det blir normalt att vakna till en tystnad som är laddad med hat och förbittran.
Var det verkligen
ingen som såg hur dåligt vi mådde.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-01 10:01



Bookmark and Share


  petter rost
En grym erfarenhet du skriver, hos mej vill denna bild av livet få en fortsättning. Ditt språk syns mej väl laddat för det.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan