Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du arg på mig?

Varför är du arg på mig?
Frågan vibrerar mellan dem.
Hon blundar
försöker blockera honom från sitt medvetande försöker att inte andas in hans sura fylle andedräkt.
Jag är inte arg svarar hon trött
men det är en lögn.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-27 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan