Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG

Jag är inte vacker
man blir inte det om ingen ser en.
Man är osynlig
om man inte kan spegla sig i någon annans ögon.
Man är aldrig riktigt lycklig
när man är helt ensam...




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-02 01:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord är sårbara, vackra i sin tystnad. Spegla dig mot världen, världen ser din skönhet!

2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan