Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig.

Nu kan jag andas igen.
Utan dig är mina andetag och
hjärtslag lungna och utan rädsla.
Utan dina fördömande blickar kan jag börja leva.
Nu skrattar jag från det innersta av min själ.
Äntligen känner jag igen mig själv i spegeln.
Min röst har återfunnit sin styrka.
Jag är mig själv utan dig.
Jag är fri.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-02 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan