Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min bror

Du är min storebror
och som den lillasyster
jag är
så vill jag desperat kunna se upp till dig.
Jag önskar att du var en bättre människa än du är.
Att du någon jävla gång tar ansvar för det som du gör och säger.
Ber om ursäkt.
Jag älskar dig trots allt.
Vi har båda startat vår existens
i samma livmoder.
Jag hoppas att vi kan mötas halvvägs.





Fri vers av Lilla kråkan
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-11 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan