Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensamvarg söker sin flock

Vill höra andra röster i natten.
Är trött på att yla ensam,är trött på mitt eget sällskap.
Vill betyda något för någon.
Jag vill att någon ska se på mig och verkligen se mig.
Vill inte vara osynlig längre.
Jag letar och hoppas att jag en dag ska finna min flock.




Fri vers (Fri form) av Lilla kråkan
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-07 01:14



Bookmark and Share


  Samuel_
Känner med dig!
2014-01-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
längtansröst
2014-01-09

  Apokalysm
Det farliga med att leta efter en flock är att man kan bli blind för flockens negativa sidor.
Hur som helst, tydlig och fin metafor.
2014-01-09

    ej medlem längre
fint, men hel flock? ojoj! men en bra liknelse:)
2014-01-08

  Lars Hedlin
Bra stark och fylld av känsla
2014-01-08

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Bra skrivet.
Du har förtydligat dig.
Det är bara att fortsätta.
2014-01-07

  mare VIP
Talande dikt
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan