Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon stormar in och ut ur mitt liv utan att be om ursäkt för kaoset hon orsakar på vägen.
Hon är en naturkraft.
Ett vilt djur med vassa klor, omöjlig att tämja.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan