Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagoskrik

Du finns inte längre.
Du tog ditt liv.
Vi sitter här med alla frågorna, men du tog med dig alla svaren.
Solen skiner och himmeln är blå.
Du skulle ha blivit sjutton år idag.
Jag skulle bakat en jordgubbstårta och du skulle ha fått den största biten.
Istället valde jag en kista idag,den var vit.
Du tog ditt liv och utanför mitt hjärta finns du inte längre.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-09 01:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs djupt..kramar till dig!
2014-01-10

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Beklagar djupt.
Gillar sista raden
och
innanför ditt hjärta
finns bilden för evigt
2014-01-09

  Apokalysm
Jag beklagar innerligt. Verkligen starka ord.
2014-01-09

    ej medlem längre
oj! det var ord som tog lite mer än vanligt. Styrka till dig.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan