Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Solen stannade mitt på himlen hela dagen och väntade med att gå ner" Bild av min sonhustru Lawona Forslund från vår vistelse där 131228 Inspiration Josua


Josuas dal i Israel Ayalon Valley.


Den dagen,

då Herren gav

amoreerna i

Israels våld,

talade Josua

till Herren:


"Sol stå stilla i Givon,

måne, i Ajalons dal.


Då stod solen stilla

och månen stannade,

tills han hämnats på

fiendefolket.


Aldrig, varken förr eller senare,

har Herren bönhört någon som den dagen.

Ty Herren kämpade för Israel"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-09 16:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starkt och tänkvärt...
2014-01-11

  Eva Helene VIP
Mäktigt detta!
2014-01-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fint!
2014-01-09

  anits VIP
Mycket fint skrivet, om denna märkliga dag.
2014-01-09

    ej medlem längre
Ja, det var en märklig dag!
2014-01-09

  aol
starkt vackert skrivet,
2014-01-09

  louisegirl
Mycket vackert!
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP