Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer på mina höfter



Du var rena motsatsen av vad jag skulle tro

Är sexigt


Men så tog du tag i mina


Höfter


Starkt

Bestämt

Dina glasögon

Var borta

Lockar rufsade till sig

Du bara klämde

På mig och tog

Mig hårt

Och jag njöt

Jag ville ha mer

Men vi sa

Ett möte

Ett enda

Och så stirrar jag nu

Och tänker

Så underbart det var....

Lilla leendet sprids

Den mystiska

Och så mina läppar

Hungriga

Igen

.......




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-10 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gnistrar och sprakar mellan raderna!
2014-01-10

  Lars Hedlin
wow hetta och inlevelse ;)
2014-01-10

  Rozsi.kovacs

Så explosivt Erotiken spirar
2014-01-10

    ej medlem längre
Erotiskt hett!
2014-01-10

    ej medlem längre
så fin så!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino