Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

Vattnet glittrar och vågorna kluckar.
Solen värmer din brunbrända kind och vinden smeker ditt hår.
Du undrar vad det är som jag tänker på?
Jag ler och lägger mina armar omkring din midja och viskar i ditt öra.
Dig....jag tänker alltid på dig.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-10 19:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan