Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden...

Fasaderena är spruckna.
Natten kastar långa skuggor i gatlyktornas sken.
Graffitimålarnas färg
som knappt har torkat på väggarna.
Visar felstavade budskap.
Det är natt i staden
som aldrig sover.
Någon skriker
bloody murder.
Andra skrattar och tramsar.
Musiken från klubbarna dunkar som hjärtan.
Staden pulserar och neonljusen blinkar.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan