Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du passar min kropp perfekt

I natt kommer jag
Drömma om dig
Min kropp kommer att längta
Efter vilda lekar
Efter dina varma händer

Jag kramar kuddar
Och tänker
Hur underbart det
Hade varit
Att ha dig
Tätt intill
Att du omger mig
Bakifrån
Och jag ligger
Stilla och andas in
Värme
Av
Din
Närhet

Det kändes så perfekt
Just

Din
Längtande kropp
Mot
Min




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-10 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert sensuellt!
2014-01-15

  Maria Sundelin VIP
En vacker dröm fylld av vaken längtan
2014-01-14

  Rise Little One
Grattis till placeringen vännen.
2014-01-14

  Rozsi.kovacs

Så lust fyllt säkert kommer din
längtade kropp snart bli mättad
2014-01-12

    ej medlem längre
Erotiskt och fint, han kommer njuta av dig
2014-01-12

  Lars Hedlin
Sensuellt varmt underbart! ;)
2014-01-11

  mickech
Sinnligt och vackert!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino