Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smak av dig.

Du luktar snus och lakrits.
Jag älskar dina armar,
jag känner mig så trygg i din famn.
Älskade du är så vacker.
Du får mig att vilja smaka på dig....




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan