Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partiledardebattens svammel

Ett två, snart rullar kameran
var redo för tre
en i tag tack, annars hör inte
folket vad ni säger, menar
tagning, nu kör vi..
ord börjar flöda ur en ledares mun
sen är debatten igång
programledarna är programmerade
deras blickar följer knivskarpt
vissa ledare får mer tid än andra..
så plötsligt flyger alla löftesord omkring
landar i mitt öra in i hjärnans oändliga rum
som viskar att lita inte på dem
bara en massa tomma löften..
allt för att låta så bra som möjligt
för snart är det ju val i lilla Sweden
men som tur är tänker jag själv
ser vad som händer med mitt fina land
och det är mer talande än deras babbel!





mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 12:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP