Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har jag varit där. Bild av min sonhustru Lawona Forslund.


Getsemane örtagård.


Jag ser Dig framför mig

hur Du kämpade med

"starkt rop och tårar"

och svettades blod

och bad att få slippa

dricka denna svåra kalk


En ängel styrkte Dig


Ett "stenkast" bort

låg lärjungarna och

hör och häpna sov


Håll mig vaken Herre!

Det mörknar och

går mot natt

på jorden


jag vill vara

med Dig!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 775 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-11 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin och gripande text.
2014-01-16

    maija tuori

Tack Bibbi ,att jag fick vara med Dig !
Fantastiska resan !I olika ställer i Jesu fotspåret Gud välsigna Dig !
2014-01-14

    ej medlem längre
Ja, än är vi med å ljuset når oss, och vi kan fröjdas en tid!
2014-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig text...vi måste hålla oss vakna...
2014-01-12

  Eva Helene VIP
Blir gripen av denna starka text. Fin bild därtill!
2014-01-12

  walborg
Så starkt detta - tack
2014-01-12

    ej medlem längre
Fint Bibbi;)
2014-01-11

    ej medlem längre
Ja, visst är det mörkt i tiden
2014-01-11

  Maria T
Jag glömmer ej Getsemane
Där utstod Jesus, för vår skull, en kamp så tung och svår.
2014-01-11

  louisegirl
Mycket fin text!
2014-01-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin text!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP