Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av min sonhustru Lawona Forslund. Här plockade jag med hem en olivkvist som minne att pressa.


Oljeberget


Här for Jesus upp

och skall återkomma


Israels högsta topp


känslan oförklarlig

omöjlig att beskriva


https://www.youtube.com/watch?v=Z5NkBwzzwQE...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-11 19:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver om dina
upplevelser.
2014-01-16

    ej medlem längre
Fint Bibbi!
2014-01-14

  Eva Helene VIP
Så fint om en stark upplevelse!
2014-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara axplock du visar för oss...
2014-01-12

  walborg
Så tacksam för denna bild av platsen!!!
2014-01-12

  Maria T
Och som Du for Du komma skall o Jesu hit tillbaka
2014-01-11

    ej medlem längre
Fint att se staden från ovan
2014-01-11

    ej medlem längre
Vilken spännande resa du gjort, tack för att du delar med dig i ord och bilder:)
2014-01-11

  louisegirl
Måste vara en
helt underbar känsla!
att ha varit där!


2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP