Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här undervisade Jesus vid Genesarets sjö. Kapernaum till höger över sjön. Bild min sonhustru Lawona Forslund.


Saligprisningarnas berg.


Tänk om vi lyssnat till

och följt de anvisningar

vi fick i Bergspredikan

så annorlunda vår värld

skulle ha sett ut idag




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-11 19:27



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mäktigt!
2014-01-17

  anits VIP
Så sant och mycket tänkvärt.
2014-01-16

    ej medlem längre
Alla hoppas på nåden, eller ett fribrev
när slutet nalkas!
2014-01-14

  Grubbelmia
Tänkvärd text...
2014-01-13

  Minkki VIP
Vad härligt att du fått gå på det berget, tack för text och bild
2014-01-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det hade det säkert...härlig bild...
2014-01-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så sant... fin bild och text
2014-01-12

  mare VIP
Sant, men vi bär hopp
om en bättre och ljusare värld
2014-01-12

  louisegirl
Så sant!
Fin bild och fint skrivit!
2014-01-12

  kjell-åke bearfoot VIP
Den världen
ser vi nog aldrig här
Vet att mina ord låter trista
men låt oss göra vårt bästa
Inför nästa steg
på vår väg
Så blir det nog bra
en annan dag

2014-01-12

  aol
så sant,
2014-01-12

  walborg
Innerligt tack för bilden med texten till.
2014-01-12

  M M Mannheim VIP
Ja skulle alla idag vara Jesus efterföljare hade kanske chanserna varit större. Bra att ta fram Bergspredikan!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP