Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv



Någon är bra på att skriva
Någon
Är bra på att prata
Alla har vi något som vi är bra på
livet är en saga
vi skriver oftast vår scenario
Men visa orkar inte ens lyfta pennan
Utan sitter och hoppas på mirakel.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-12 07:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ....en de lbara drömmer och drömmer..utan att skapa...kram
2014-01-12

  Rozsi.kovacs

Så kan det mycket väl vara..
Men om vår penna glöder så
minskas kanske känslan av att vi
ibland blöder. Bra skriftat
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino