Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tystnade

Livet slutade andas
tystnaden tala om död
rosor lades på skalet
lyste av kärlek och glöd
stilla droppade tårar
själen kände varm vind
den viskade ömt och vackert
jag torkar din tår på kind







mare




















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-19 13:52



Bookmark and Share


  Änglaögon
Berörande, gillar.
2014-01-19

  Palett
Vackert och ömt om sorg.
2014-01-19

  Bibbi VIP
Griper tag.
2014-01-19

  Jerry Engström
Finstämt och vackert berörande <3

2014-01-19

    Rolf Zandén


Vacker men sorglig
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP