Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så rädd ibland


Rädslan för det egna huvudet

Jag vill så mycket mer än att bara vara den jag är

Jag vill så mycket mer än att bara sitta här och tänka

Jag vill så mycket mer än att bara vara hemma och drömma

Jag vill så mycket mer än att bara sitta här och längta bort

Jag vill så mycket mer än att bara vara med mitt huvud

Att vara med mitt huvud, ensam här, är det värsta jag vet






Hjälp mig, jag börjar bli rädd för mig själv




Fri vers av vitsippebarn
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-03-16 15:02



Bookmark and Share


  matrjosjka
Fan vad jag vet hur det känns. Rädslan för det egna huvudet är en ypperlig beskrivning fröken.
2006-03-16

    Morning Glory
Älskade... Vilken hemsk tillvaro.
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn