Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjen






Jag formar linjen
ett kast från avgrunden
nu bär mina vingar
ett år till har gått
jag har staplat veden
70 tals musiken på högsta volym
en bärs gör ingen skillnad
ångesten svettas ändå på natten
det tar tid att bli gammal och klok
spökena härjar bakom varje hörn
jag formar min egen linje
nära den mörka sidan av en ljus gardin
jag ser ut
över avgrunden seglar en örn
på väg mot evig sommar
jag lägger in ett par vedträn i brasan
ur högtalarna ekar min ungdom.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 18:10



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin stämning
i dessa rader
2014-01-25

  Lena Själsöga Keijser
jag har vandrat i dina ord

skogsdoft
älvdoft

här
lever elementen

och det är genomgripande bildsvep
genomgripande i fri rörelse
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP