Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grå dag





Idag så tittade jag igenom alla
ingen kunde ge mig leende
ingen kunde ge mig tröst
jag vandrade på gator och letade efter dig min fina
jag
var redo
för vår
möte.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse...
2014-01-15

    ej medlem längre
Väldigt fin och längtansfull.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino