Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka lite

Jag är en sån som leker med livet

En som gillar att älska

En som gillar att smeka

Andras händer

Kinder...

Jag har ju alltid

Min speciella man med

Som en

Säker famn att hamna

Då andra sårar mig

Jag har

Honom

Och

Han

Gillar att se mig lycklig

han ger mig frihet

Att vara den jag vill

Den jag behöver



med de jag behöver just nu.

Han är min stöd

Då jag leker lite vildt

Med andra

Och

När

De försvinner

I sina egna världar

Eller om de har ljugit.

Mitt hjärta gillar att älska alla som

Gillar att skoja

Att skriva några rader

Att kramas

Jag gillar att få den lilla leende

Jag gillar att ge någon ett kyss på läppar

Jag gillar att

Visa till andra hur unika de är

Hela världen är min

Hela hjärta är mitt oas av känslor

Just nu så älskar jag

Flera speciella personer

Och jag mår så bra

Jag kryper i säng

Med mina kärlekar

Och endast en

är alltid med mig.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-12 21:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och kärleksfullt...
2014-01-15

    ej medlem längre
Vackert skrivet
2014-01-13

    ej medlem längre
Wow vilket ljuvligt liv.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino