Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekt med ord

din sätt att skriva

Gör mig glad

Det väcker känslor

Och lust

Dina dikter

Flätas samman med mina

Och bygger upp

Underbara

Rader

Men

Mer än så

Kan det aldrig bli

En smekning med ord

En kyss av bokstäver

En kram av punkter

En skratt och massa utropstecken

En dikt för dig och mig

I den här

Skrivna världen







Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-12 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart vännen!
2014-01-15

    ej medlem längre
Det är precis det som är så ljuvligt... Bokstäverna som smeker våra sinnen.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino