Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts besatthet...

Inte ens smulorna fick jag.
Aldrig
fick jag kräva nåt för egen del.
Med en blick kunde du kräva allt.
Jag väntade på min tur,
bland många andra.
Tålmodigt väntade jag på min tur.
Tårarna
fick jag behålla för mig själv.
Besvikelsens
sura galla fick jag svälja.
Men jag kunde inte tänka mig att leva utan
Dig....




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-13 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan