Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp och ner

Varför är allt
så jävla upp och ner?
Är provocerande
när jag inte menar att vara provokativ.
Folk tror att jag är stark
när jag känner mig svag.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-15 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan