Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

Du har övergivit natten
till förmån för dagen.
Din svikare.
Du är inte längre
en av nattens ensamma riddare.
Du är dagens drönare
lapandes solskens drinkar.
Fullkomligt odrägligt tillfreds med dig själv.
Din svikare.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-15 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan