Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord






Beröring
Av
Själen
Med
Ord
Skrivna

Papper

Mycket
Kan
Läsas
Av
Ur
De
Några

Ord





Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-16 07:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland behövs det bara just så lite för att värma en själ och ett hjärta ;)
2014-01-17

  aol
så sant så fint skrivet
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino