Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla och finna

När allt faller på plats
kan man finna ro.

Eller...

När man finner ro
faller allt på plats.

Om man faller
kan man finna en ny plats.

Om man finner en plats för ro
kan man falla för den som ror.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-16 17:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om
denna andning

det är
livsandning
2014-02-21

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra och fint ;)
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP